Другите за нас


Национален дворец на културата (НДК)

"Повече от година Националният Дворец на Културата използва „Некском България” ЕАД като единствен VoIP оператор в София и България и до момента разчитаме на опита, професионализма и разнообразието от технически постановки, с които нашият партньор ни посреща."

инж. Чавдар Димитров
Зам. Генерален директор


ProCredit Bank

"Изказваме нашето удовлетворение от съвместната ни работа с „Некском България” ЕАД. Въз основа на досегашните ни взаимоотношения препоръчваме компанията като коректен и надежден партньор в областта на телекомуникациите."

Георги Георгиев
Ръководител ИТ

 

Посолство на Република Аржентина в България

"Посолството на Република Аржентина издава настоящата препоръка, за да изрази задоволството си от услугите, предоставени от Некском България ЕАД. Посолството ни ежедневно осъществява многобройни и продължителни комуникации, както с Аржентина, така и с мобилни телефони в страната и чужбина, и със стационарни телефони в цяла България. Поради това, услугите на подобна фирма са жизненоважни за нормалното функциониране на работата на посолството и освен това чрез тях реализираме значителна икономия на разходи.

Също така, голямо удобство за нас е съществуването на гореща линия за спешна връзка с фирмата, в случай на затруднено осъществяване на комуникациите. В тези случаи, персоналът на Некском винаги е откликвал бързо и ефикасно за отстраняване на проблема.

В заключение желаем да подчертаем, че не бихме се поколебали да препоръчаме услугите на Некском България ЕАД заради гарантирано качество."

Румяна Златева
Отдел Комуникации на Посолство на Република Аржентина

 

Балканкар-Шести септември АД

"В резултат на извършената от Некском инсталация успяхме да редуцираме телефонните си сметки средно с около 30-35% и сме на мнение, че услугата трябва да бъде приложена на територията на цялото предприятие с оглед извличане на максимални ползи и постигане на оптимален резултат. Качеството, което компанията ни предлага е на високо технологично ниво и услугата е практика неразличима от ползването на нормална телефония.

Считаме, че в лицето на Некском ние сме намерили партньор, който заслужава нашето доверие."

Изпълнителен директор

1010

Телефонна услуга за междуселищни и международни разговори на ниски цени
още

Телефонна централа

Виртуална телефонна централа, с пълната функционалност на стандартна
още

WiMAX by Nexcom

Високоскоростен интернет с гарантирано качество, сигурност и надеждност на конкурентни цени
още

Телефон

Фиксирана телефонна услуга със собствени телефонни номера от Некском
още

VPN

Изграждане на виртуални частни мрежи за нуждите на вашия бизнес

още
member of