Новини

 Новини

Некском-България ЕАД на Кариери 2009
13/03/2009

КАРИЕРИ 2009 - добра кариера, добър живот!

На 18.03.2009 год. стартира осмото поредно издание на ежегодния форум за студентски стаж и кариера "КАРИЕРИ 2009". Целта на Форума е да среща младите специалисти и студентите с реалния бизнес, за да са подготвени за бъдещето и за да могат да изберат подходящата и вдъхновяваща ги кариера.
За поредна година Некском-България ЕАД ще участва във форума с атрактивни предложения за работа, като присъствието на фирмата ще бъде както следва:

18 - 19 Март 2009, София, НДК, Зала 3, етаж 7 - 29-ти щанд
23 Март 2009, Варна, Фестивален и конгресен център - 59-ти щанд
8 Април 2009, Пловдив,Международен Пловдивски Панаир, Конгресен център - 25-ти щанд.

Да работиш в Некском

Динамичният характер на сектора, в който оперира Некском, ни налага да мислим и планираме нашата работа с една крачка напред. Най-добрият начин да постигнем успех за компанията е да даваме стимул и възможност за растеж на нашите служители, да инвестираме в тях и тяхната бъдеща кариера.

Ако търсите работна среда, която ви предлага предизвикателства всеки ден и в която се ценят вашите постижения, Некском-България е подходящият работодател за вас. Като част от нашия екип, ще можете да почерпите от опита на една от най-динамично развиващите се компании в телекомуникационния сектор в България.

Некском-България се гордее с екипа си от 232 амбициозни и висококвалифицирани служители. Компанията предлага възможност за професионално развитие в множество градове в страната, на позиции с различно йерархично ниво и в различни професионални сфери.

  назад

1010

Телефонна услуга за междуселищни и международни разговори на ниски цени
още

Телефонна централа

Виртуална телефонна централа, с пълната функционалност на стандартна
още

WiMAX by Nexcom

Високоскоростен интернет с гарантирано качество, сигурност и надеждност на конкурентни цени
още

Телефон

Фиксирана телефонна услуга със собствени телефонни номера от Некском
още

VPN

Изграждане на виртуални частни мрежи за нуждите на вашия бизнес

още
member of