Новини

 Новини

Некском-България ЕАД намалява цената на разговорите към мобилен телефон
24/01/2008

Oт 25.01.2008 г. Некском-България ЕАД намалява цената на разговорите от фиксиран телефон към мобилни номера в България. Цената за минута разговор става 0,46 лв с ДДС, като намалението е в размер на 8%. То важи за всички бизнес и частни клиенти на Некском-България, ползващи услугата фиксиран телефон на Некском. Новата, по-ниска цена на Некском-България, е първа стъпка от процеса на постепенно поевтиняване на разговорите от стационарен към мобилен телефон, който ще продължи през тази и следващата година.
Некском – България предприе този ход, след като КРС задължи Мобилтел ЕАД и Космо България Мобайл ЕАД да намалят цените на едро за терминиране от фиксирана в мобилна телефонна мрежа. След намаляването на цените на едро, логична стъпка е намаляване цените на дребно, което означава и въвеждане на по-ниски цени за крайните потребители.
Настоящите и предстоящи промени в тарифите на Некском-България ще дадат възможност на абонатите на компанията да водят по-продължителни и евтини разговори с мобилни телефони в България на ценови нива, близки по стойност до цените в останалите европейските държави.

За Некском - България ЕАД
Основана през 1998 г., Некском – България ЕАД е водеща компания, която предлага пълна гама интегрирани гласови и интернет услуги за корпоративни и индивидуални клиенти в цялата страна. Некском – България ЕАД изгражда национална WiMAX мрежа и предоставя WiMAX услуги – високоскоростен интернет, фиксиран телефон, услуги за пренос на данни- наети линии, MAN свързаност и виртуални частни мрежи.

  назад

1010

Телефонна услуга за междуселищни и международни разговори на ниски цени
още

Телефонна централа

Виртуална телефонна централа, с пълната функционалност на стандартна
още

WiMAX by Nexcom

Високоскоростен интернет с гарантирано качество, сигурност и надеждност на конкурентни цени
още

Телефон

Фиксирана телефонна услуга със собствени телефонни номера от Некском
още

VPN

Изграждане на виртуални частни мрежи за нуждите на вашия бизнес

още
member of