Новини

 Новини

Купуваш лаптоп Emocion получаваш и WiMAX интернет и телефон – промоция на Некском и Intel
01/10/2008

http://news.sagabg.net/kupuvash-laptop-emocion-poluchavash-i-wimax-intern.html

Некском-България ЕАД стартира съвместна промоция с регионалния офис на Intel Corporation, наречена „Ускори бизнеса си”. До края на октомври всеки бизнес потребител, който закупи преносим компютър Emocion с конфигурация от Intel в магазините на RISK Electronics, получава правото да се абонира за WiMAX интернет и телефон от Некском без инсталационни такси. Определени са няколко вида конфигурации на преносими компютри на преференциални цени, като всички те са базирани на процесора Intel Core 2 Duo.

Промоционалната оферта на Некском включва избор между три бизнес пакета (Classic, Special и Premium) за високоскоростен интернет и фиксиран телефон без инсталационна такса, с безплатно оборудване - безжичен модем и телефонен адаптер, безплатни разговори в мрежата на Некском, електронни пощенски кутии и ниски цени за телефонните разговори. Месечната цена за 1 Mbps интернет и 1 телефонен пост възлиза на 59,90 лв, за 1 Mbps интернет и 2 телефонни поста – 84,90 лв, а за 2 Mbps интернет и 2 телефонни поста цената е 94,90 лв. Промоцията стартира в пет български града - София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе. Повече информация за офертите може да бъде открита в магазините на RISK Electronics и офисите на Некском-България.

Промоцията „Ускори бизнеса си” е поредната съвместна инициатива на технологичния гигант Intel и Некском-България ЕАД. През 2007 година Intel Capital и MCI Management инвестираха в Некском-България ЕАД , като по този начин дадоха сериозен тласък за изграждането на национално WiMAX покритие на Некском в страната и доставката на интегрирани гласови и безжични интернет услуги. Некском – България ЕАД работи по изграждането на  национално WiMAX покритие в България, като се стреми да заеме минимум 10% от пазарите на фиксирани телефонни услуги и на широколентови услуги и има за цел да  въведе мобилни WiMAX услуги (802.16e) в цялата страна.

Некском – България доставя услугите си, които са алтернатива на традиционните услуги като ADSL интернет, кабелен интернет и телефон по кабел, по безжичен път чрез собствена национална WiMAX мрежа. Към момента покритието на Некском обхваща 50% от населението в страната.

  назад

1010

Телефонна услуга за междуселищни и международни разговори на ниски цени
още

Телефонна централа

Виртуална телефонна централа, с пълната функционалност на стандартна
още

WiMAX by Nexcom

Високоскоростен интернет с гарантирано качество, сигурност и надеждност на конкурентни цени
още

Телефон

Фиксирана телефонна услуга със собствени телефонни номера от Некском
още

VPN

Изграждане на виртуални частни мрежи за нуждите на вашия бизнес

още
member of