Новини

 Новини

Некском-България ЕАД анонсира промени в управленската си структура
05/11/2008

Водещият телекомуникационен оператор представя три нови фигури във висшия си мениджмънт
                                                                                                 

От  началото на месец октомври 2008 г.  към висшия мениджмънт на Некском – България ЕАД се присъединяват три нови ключови фигури.  Андреана Матева е новият  Финансов Директор на компанията, а Валерий Янакиев поема поста Изпълнителен Директор на Некском-България ЕАД. Третото попълнение във висшия управленски екип на компанията е Богдан Вишневски, който е новият Председател на Борда на Директорите в Некском-България ЕАД.

Новият Финансов Директор, Андреана Матева, притежава богат опит в областта на ИКТ и телекомуникациите, натрупан в резултат на 17-годишната и кариера в бранша. Преди да се присъедини към екипа на Некском–България ЕАД , г-жа Матева заема ръководен пост в отдел Финанси на Кейбълтел. В Некском-България ЕАД тя ще ръководи финансовия отдел на компанията.

Валерий Янакиев има дългодишен опит в областта на телекомуникациите. Преди постъпването си в Некском, той е заемал ръководни постове в Мобиком и Siemens, а през последните четири години е заемал позицията Директор Бизнес продажби в БТК АД.

Богдан Вишневски заема поста Председател на Борда на директорите на Некском-България ЕАД. Понастоящем той е асоцииран партьор в MCI Management SA. Има сериозен опит на ръководни постове в Dell Computers Poland, Apple IMC Poland и ComputerLand S.A.

“Изключително сме доволни, че такива професионалисти ще се присъединят към екипа ни, на ключови позиции в компанията. Целта ни е новият екип, който сформираме, да се състои от експерти , доказали професионализма си в течение на много години. Уверен съм, че тази стъпка ще окаже благоприятен ефект върху цялостната ни дейност и развитие.”, каза Емил Николов, Съосновател и Изпълнителен директор на Nexcom Telecommunications.

Компанията има за цел да се утвърди като лидер в сферата на телекомуникационните услуги, който предлага достъпни и надеждни комуникации на всички потребители на високоскоростен интернет и телефон в България. Некском-България ЕАД планира да осигури WiMAX услуги във всички градове с население над 50 хил. души до края на годината, да реализира значителен ръст на продажбите, да стартира нови продукти и услуги през 2009 година и да разшири дейността си в нови пазарни сегменти. Подробна информация за WiMAX услугите на Некском – България ЕАД може да бъде намерена на продуктовия сайт: http://wimax.nexcom.bg/

  назад

1010

Телефонна услуга за междуселищни и международни разговори на ниски цени
още

Телефонна централа

Виртуална телефонна централа, с пълната функционалност на стандартна
още

WiMAX by Nexcom

Високоскоростен интернет с гарантирано качество, сигурност и надеждност на конкурентни цени
още

Телефон

Фиксирана телефонна услуга със собствени телефонни номера от Некском
още

VPN

Изграждане на виртуални частни мрежи за нуждите на вашия бизнес

още
member of