Телефон


 Телефонната услуга на Некском представлява пълна алтернатива на фиксираната гласова телефония, предлагана от традиционния оператор. Клиентите получават нов абонатен пост с номер от номерационния план на Неском и могат да извършват изходящи повиквания към всички дестинации в страната и чужбина и да приемат входящи такива.

Новото при тази услуга е че за нейното ползване е необходимо само да има осигурен високоскоростен Интернет при клиента, тъй като фиксираната телефонна услуга на Некском е базирана на IP мрежи. Интернет преносът може бъде осигурен от Некском или друг доставчик на интернет.

Всички телефонни разговори преминават през мрежата на Некском и така абонатите не плащат начална такса свързване за всяко проведено обаждане.

Предлага се като следплатена услуга и под формата на тарифни планове. Подходяща е както за частни, така и за бизнес потребители.

Клиентите могат да изберат как да ползват услугата в зависимост от своето лично потребление. Разговорите между абонатите, ползващи тази услуга на Некском, са безплатни и неограничени.

Телефонната услуга поддържа допълнителни функции като изчакване на обаждане, условно и безусловно насочване на обаждане, задържане на обаждане, гласова поща, блокиране на обаждане и др.

За повече информация, пишете на е-mail sales@nexcom.bg, support@nexcom.bg или се обадете на тел. 02/490 1 490.

Ценова листа

WiMAX by Nexcom

Високоскоростен интернет с гарантирано качество, сигурност и надеждност на конкурентни цени
още

Телефон

Фиксирана телефонна услуга със собствени телефонни номера от Некском
още

VPN

Изграждане на виртуални частни мрежи за нуждите на вашия бизнес

още
member of