Новини

 Новини

Нови пролетни предложения от Некском
31/03/2009

    Нови пролетни предложения обявява Некском от средата на март за своите настоящи и нови клиенти. С тях клиентите могат да оптимизират значително разходите си за телекомуникации и да получат двойно повече съдържание на вложените средства.
    
    До края на месец април Некском умножава по две количеството на поръчаните услуги от бизнес потребителите. Ако поръчат един телефон, ще получат два. Заявилите 1 Mbps интернет, автоматично получават двойно по-висока скорост. За тези, които предпочетат комбинация от една телефонна линия и 1 Мbps интернет, компанията предоставя втора безплатна линия и два пъти по-бърз интернет. За втората телефонна линия и допълнителния 1 Mbps скорост, клиентите не дължат инсталационна такса и месечен абонамент. Промоционалната цена за пакета 2 телефонни линии и 2 Mbps интернет е 59,90 лв.

    Ако предплатят месечния си абонамент за 5 или 9 месеца за ползваните от тях услуги, клиентите ще получат безплатно още един или три месеца. Така те имат възможност да спестят между 17% и 25% от месечните си такси. 

    Услугите на Некском се предлагат в над 30 населени места в цялата страна с помощта на собствена WiMAX  мрежа. Некском осигурява безплатно оборудване за ползване на услугите и предоставя поръчаните услуги в изключително кратки срокове. 
 
 
  назад

1010

Телефонна услуга за междуселищни и международни разговори на ниски цени
още

Телефонна централа

Виртуална телефонна централа, с пълната функционалност на стандартна
още

WiMAX by Nexcom

Високоскоростен интернет с гарантирано качество, сигурност и надеждност на конкурентни цени
още

Телефон

Фиксирана телефонна услуга със собствени телефонни номера от Некском
още

VPN

Изграждане на виртуални частни мрежи за нуждите на вашия бизнес

още
member of