Новини

 Новини

Спестяване до 64% с тарифните планове за фиксиран телефон на Некском – България ЕАД
18/11/2008

Включените минути в плановете за офиса могат да се ползват за разговори с България, ЕС, САЩ и Канада

Некском-България ЕАД предлага няколко различни тарифни плана за бизнес клиенти за разговори с фиксирани мрежи в България и ЕС и фиксирани и мобилни мрежи в САЩ и Канада.  Клиентите имат свободата да изберат тарифен план, отговарящ в най-голяма степен на тяхното потребление и да изразходят включените минути както те желаят, защото няма ограничение за съотношението между броя минути за разговори в страната и чужбина. За ползването на услугата не се дължи месечен абонамент, а се заплаща само стойността на поръчаните минути за разговори. След изчерпване на включените минути, разговорите се таксуват спрямо ценовата листа на Некском, която може да се види на адрес: http://www.nexcom.bg/products_telephone_prices.html

Тарифните планове на Некском за бизнеса позволяват съкращаване на разходите за селищни, междуселищни и международни разговори с до 64% спрямо традиционния оператор.

 

Тарифни планове за офиса на Некском

Включени минути в плановете общо за селищни, междуселищни разговори и разговори с ЕС, САЩ и Канада

Месечна цена

ОФИС 100

100 минути

   10.00 лв

ОФИС 300

300 минути

   30.00 лв

ОФИС 500

500 минути

   50.00 лв

ОФИС 1000

1000 минути

   95.00 лв

ОФИС 5000

5000 минути

   400.00 лв


Освен безплатни разговори в мрежата на Некском, клиентите получават номер от номерационния план на компанията, както и редица допълнителни функции, сред които изчакване на обаждане, условно и безусловно насочване на обаждане, задържане на обаждане, гласова поща, блокиране на обаждане, онлайн справка за текуща сметка и др. При промяна на адреса, телефонният номер на клиента се запазва и услугата може да продължи да се ползва при същите условия.

Фиксираната телефонна услуга на Некском е подходяща както за частни, така и за бизнес клиенти. Освен тарифни планове с включени минути за разговори, клиентите имат възможност да ползват услугата на абонаментен принцип.


  назад

1010

Телефонна услуга за междуселищни и международни разговори на ниски цени
още

Телефонна централа

Виртуална телефонна централа, с пълната функционалност на стандартна
още

WiMAX by Nexcom

Високоскоростен интернет с гарантирано качество, сигурност и надеждност на конкурентни цени
още

Телефон

Фиксирана телефонна услуга със собствени телефонни номера от Некском
още

VPN

Изграждане на виртуални частни мрежи за нуждите на вашия бизнес

още
member of