Новини

 Новини

Некском – България предлага безплатен Wi-Fi достъп в Слънчев бряг, Бургас и София
07/07/2008


 

wifi_burgas_beach


Водещият телекомуникационен оператор Некском – България ЕАД вече предлага безплатен Wi-Fi достъп на централния плаж в Бургас, крайбрежната алея и в множество заведения в Слънчев бряг. Така тези, които са на почивка край морето, имат възможността да ползват безжичен интернет от Некском от своя мобилен телефон, PDA или преносим компютър напълно безплатно и без ограничения. За целта е нужно единствено мобилното устройство на потребителя да разполага с Wi-Fi възможности. Този летен подарък от Некском е за всички, които не искат да прекъсват своята онлайн комуникация с бизнес партньорите, приятелите или близките си, дори по време на лятната си ваканция. За тези, които не са близо до морския бряг, също има добри новини. Безплатен Wi-Fi достъп от Некском в София има и в района на НДК и специално на „Моста на влюбените”.

Наред с морските курорти и центъра на столицата, Некском-България осигури Wi-Fi достъп и в с. Мадара. Така телекомът стана първата и единствена компания, която предлага високоскоростен интернет и фиксиран телефон за жителите и големия поток туристи в селището, в което се намира новият символ на България - Мадарския конник.


За Некском - България ЕАД (www.nexcom.bg):

Некском - България ЕАД е основана през 1998 г. и е водеща в предлагането на пълна гама интегрирани телекомуникационни услуги за корпоративни и индивидуални клиенти в цялата страна. Компанията е първият оператор в страната, стартирал търговско предлагане на WiMAX услуги през януари 2007 година. Към момента Некском има покритие в над 20 населени места и обхваща над 45% от населението в България.
Некском – България изгражда национална WiMAX мрежа и предоставя WiMAX услуги – високоскоростен интернет, услуги за пренос на данни - наети линии, MAN свързаност и виртуални частни мрежи, които се предлагат самостоятелно или в пакет с фиксирана телефонна услуга с номер от Некском и безплатни минути за телефонни разговори. Повече информация за WiMAX услугите на компанията може да бъде открита на продуктовия сайт:
www.wimax.nexcom.bg
В края на 2007 година Некском-България привлече Intel Capital и MCI Management като основни инвеститори и партньори в компанията, чиято подкрепа дава сериозен тласък за изграждането на национално WiMAX покритие в страната и предлагането на WiMAX услуги


Некском има WiMAX покритие в:
София и София-област, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Благоевград, Шумен, Ямбол, Баня, Банско, Разлог, Добринище, Несебър, Слънчев бряг, Свети Влас, Златни пясъци, Созопол.

  назад

1010

Телефонна услуга за междуселищни и международни разговори на ниски цени
още

Телефонна централа

Виртуална телефонна централа, с пълната функционалност на стандартна
още

WiMAX by Nexcom

Високоскоростен интернет с гарантирано качество, сигурност и надеждност на конкурентни цени
още

Телефон

Фиксирана телефонна услуга със собствени телефонни номера от Некском
още

VPN

Изграждане на виртуални частни мрежи за нуждите на вашия бизнес

още
member of