Новини

 Новини

Враца, Сливен, Кърджали и Добрич с WiMAX покритие от Некском-България ЕАД
25/09/2008

http://news.sagabg.net/vraca-sliven-krdzhali-i-dobrich-s-wimax-pokritie-o.html

След като WiMAX мрежата на Некском-България ЕАД покри цялото Южно Черноморие, услугите на компанията вече са на разположение и на жителите на Враца, Сливен, Kърджали и Добрич. Потребителите в тези градове имат достъп до пълната гама от WiMAX услуги на Некском - високоскоростна интернет връзка и фиксирана телефонна услуга, пакетни предложения, както и услуги, подходящи за бизнеса – sms известяване, виртуални частни мрежи, конферентни връзки, видео наблюдение и др. Пакетните оферти на Некском включват телефонен пост и интернет достъп, включени минути за разговори и електронни пощенски кутии. Клиентите на Некском имат възможност да заменят изцяло ползваните услуги от различни доставчици с една интегрирана услуга само от един оператор.

Компанията предоставя безплатно оборудване за достъп до интернет и телефонна услуга - безжичен модем и телефонен адаптер, които се включват към персоналния компютър и телефона. Когато поиска, потребителят сам може да премести устройствата на друг адрес и да ползва същите услуги, за които се е абонирал, без да заплаща допълнителни такси. Всеки потребител на телефонната услуга също така получава безплатни разговори в мрежата на Некском, ниски цени на разговорите и номер от номерационния план на Некском.

Собствената WiMAX мрежа на компанията гарантира качеството и сигурността на предлаганите услуги. С новото разширение  WiMAX покритието на Некском вече обхваща над 25 населени места или 50% от населението на страната.

  назад

1010

Телефонна услуга за междуселищни и международни разговори на ниски цени
още

Телефонна централа

Виртуална телефонна централа, с пълната функционалност на стандартна
още

WiMAX by Nexcom

Високоскоростен интернет с гарантирано качество, сигурност и надеждност на конкурентни цени
още

Телефон

Фиксирана телефонна услуга със собствени телефонни номера от Некском
още

VPN

Изграждане на виртуални частни мрежи за нуждите на вашия бизнес

още
member of